TEMPT CZER SAKIT

HI NAK TNYE SY DH 2 KLI CZER SKRG PREGNT ANK YG KE 3 SKRG DH 33WEEKS XPI TEMPT CZER TU SAKIT SANGT BILE SYA JALAN II ATAU MASA SYA BARING SAKIT SANGT NORMAL KE SAKIT TU ??😞😞😞

3 Các câu trả lời

anak first saya czer gak sekarang pregnant ank second dh 34 week ada juga kekadang rasa sakit sikit² masa nak bangun lepas duduk mungkin sbb baby dah besar dan aktif mungkin tertendang tempat czer tapi kalau sakit selalu boleh jumpa doktor terus

hi mommy. berapa umur anak kedua? normalnya mmg ada sakit ngilu mcm tu tp kalau sakit sgt,ada masalah tu. better consult doc

berapa lama gap untuk next pregnant tu? kurang 2 tahun ke?