Normal ke xde sakit sakit bila masuk 7w3d

Nak tnye sy dah 7w3d normal ke xde sakit2 payudara,kerap kecing xdh selera makan semua tu? Sebab sebelum ni sy rasa lagi semua tu masa 5w dah masuk 6w je sy kurang kencing selera mkn payudra dh xde sakit. Sy risau sebab sy prnh keguguran payudra dah xsakit check2 dh gugur...ke sape2 ada pengalaman

8 Các câu trả lời

Saya rsa baik pegi scan tgk. Sbb ada bca ritu klau alahan hilang dgn ttba pn boleh jd punca ggur jgk tu tp ada jgk yg normal je xdk msalah pn dh mmg alahan dia kejap je. Apa pn scan je trus klau risau, insyaallah xdk apa tu. 🤗

3y trước

Terima kasih. Alhamdulillah dh msk 5bulan

Sy pun macam tu. Tp sy baca setiap kehamilan simptom dia lain2. Level hormon pun berubah2. Sis pkir positif je, doa byk2. Mungkin pregnancy yg kalini dpermudahkan kan ke sbb tu tkde simptom sgt, Insha'Allah

Normal semua tu. Macam sy 1st preggy dulu langsung takde sakit ke ape. Suami je yg mabuk2. Ni dah 2nd preggy pun takda alahan apa2. Harap kekal sampai bersalin nnti 😁

3y trước

Ouh yeke, sy risau pulak xde ape2 sakit mcm pregt sebelum ni...😅 harap baik baik ja laa . Semoga kita sma sma dpermudahkn🤲🏼

sy pun masuk 7week mmg hilang sakit2 kram perut semua tu.. tapi loya tekak pulak😅 semalam scan tp kandung still 5week.. normal ke?

jngn risau sis slagi tk ad turun darah selagi tu ok ja.. kdng sbb hormon kita akn bertukar stiap weeks

Jadi puan macam mana? saya pun hadap pekara sama mcm puan. masuk 7w kurang dah semua sakit2 tu. saya risau

3y trước

Alhamdulillah... dh 5bulan ☺️ Doc pun ckp normal so jngn risau..

mcm mne kandungan sis skrg.. mcm symtom sy skrg ni. 😔

cuba cek