kira baby kickQ

Nak tnye nurse suruh kita kira baby kick time dah 28 week kan and kne tick Klau tendangan yg kuat ? MCM sy ni MMG rasa bby kick tu cume tak kuat sgt MCM mne ye ? Kne tanda je ke or tggu yg betul btul kuat je bru tanda bkn apa confuse sbb sy jenis berisi and mgkin perut tebal sgt Smpai rasa bby kick tu slow je dah nurse pesan mggu lepas Soh tanda yg btol btol kuat and yg nmpk kt perut tu ? #jgn kecam #firsttimemomtobe

1 Trả lời

Kna ikut ckp nurse..klu aktif buat kja , tdk dpt rasa..cuma lbh byk santai, duduk@berbarings tgk tv..lbh rasa ms tu..