Nak bertanya pasal upt

Nak tnye,, ni kira hamil jgk kee?? Yg pertama negetif, yg kedua positif tp samar2, yg ketiga positif warna terang, yg keempat negetif, n yg kelima pon negetif. Tu yg pelik sbb ia mcm selang seli. Mohon percerahan.. Terima kasih semua 😊😊😊#pleasehelp #ingintahu

Nak bertanya pasal upt
10 Các câu trả lời

awak jgn test petang awak kena test pagi hari, 1st urine tu.. kalu petang kita cek x valid. melainkan awk dah missed period awak test petang pun mesti naik 2line kalu preggy. saya pun sama mcm awak, hari2 cek upt tapi saya cek urine setiap bangun pagi. cuma bila sy test tu line T tu lmbt bertindak tapi hari2 cek sama je nampak ada 2garis. sy blm missed period lg, tu yg xconfirm pregnant. cuma berjaga2 je. kdg hormon hcg x tinggi jadi x detect la line T tu..

Mohon semak semula esok.. amik air kencing PERTAMA AWAL PAGI.. HCG tak tinggi lagi kot, tu yg biasanya test malam tak nampak line.. so utk line samar ni, saya suggest awak test awal pagi.. If awal pagi negatif jugak.. test semula dlm seminggu kemudian.. dan sekiranya tetap negatif, maybe chemical pregnancy.. akan period lepas ni.. Tapi semoga rezeki awak & suami.. InsyaAllah 🤲🏻

2y trước

nanti dah missed period try dipntell. saya delay 4 hari ja guna dipntell mmg naik terang. lepas tu baru saya repeat pakai clearblue digital sblm pegi scan klinik masa 8w

cuba awak guna upt yg berlainan. ambik yg lebih tggi ketepatan dia. mcm digital CB atau dipp n tell

brand dip & tell ok rsenye..sbb sy 3 hari sblm period da nmpk samar2..

try guna brand dip n tell sis....sy dlu guna tu...mmg tepat....

sye penah kne mcm nie.. selang 2-3 hri period..

try test pagi lepas bangun tido..

guna brand lain2 sis.

buat guna 1st urine.

tidak