Assalamualaikum ibu2 sini

Nak tnye kalau baby tahan nicu sbb kuning tinggi, selalunya brapa lama kena tahan ye? Risau betul kat anak, 😢

4 Các câu trả lời

sama la.da 2 hari anak dekat nicu.bila melawat anak kat nicu mesti nagis sedih sgt tgk anak.taknak baby lame² dlm nicu.esok nak pergi melawat lagi tgk baby.berharap sgt bole bwk baby blk 😭😭😭

Tak sure brape lama kena tahan.. Kawan sy kena lepas bersalin pun anak kena tahan dua hari sbb kuning

3y trước

Okay sis. Thank u ya. Harap2 doa hari je. 😢 Rindu ngan anak..

sampai kuning turun pd tahap yg memuaskan dimata doktor

depends