Cirit birit pregnant 7 weeks

Hi , mommies. normal ke pregnant 7weeks cirit birit ? dah 3 hari. semalam dah pegi PAC doc bg ubat kuat rahim 2minggu. (dah scan baby okey heartbeat pun okey) harini mcm dehydration, dah pegi klinik drip air 2 botol. ( scan lagi, baby okey heartbeat pun okey) balik rumah masih cirit tp perut tak menekan. #newmom #NeedHelpFirstTimeMom ada tak mommies yg ada pengalaman boleh share ? saya risau sangat😢

1 Trả lời

Ada salah makan ke? Macam saya dulu 6 weeks cirit birit rupanya alahan susu fresh milk. So saya stop minum kejap

6mo trước

tak pasti la. cirit birit tu dah okey. cuma skrg keluar darah titik2 dah 4 hari. taktahu kenapa. doc kata okey, baby pun okey. kdg rasa sakit bawah perut sakit tu sampai konfius sakit mcm senggugut ke bukan.