...???

Hello nak tnya time mengandung blh tak makan ubi keledek??

12 Các câu trả lời

jangan rsau makanan .. setakat ni smua benda yg org cakap x blh makan masa preg sya makan.. so far xde masalah.. skg da masuk 27week Dr pun cakap makan je apa2 jangan ja makan racun 😅

Boleh je.mkn..klu bdn x angin.pas mkn nye..😅✌depend pd bdn cmne..de org angin pas mkn..klu ok mkn je..hehe

sy rasa blh jer kot... sbb sy mkn xder menjejaskan ap² tpi atas org jugak la.... klau ok ok

Makan sikit2 boleh. Beda bg rasa. Sbb keledek angin klu x silap sy ☺☺

Bolehhh.. Keledek² lg bagus utk janin..

Boleh. Sedap, rugi tak makan..hehe

Boleh je, tak ada masalah 😃

Can. Sedap wo keledek. 😄

Boleh sis..mkan scra bsederhana

5y trước

Okey sis,,tq😘

Boleh. Sedap tu