Acid Folic

Hai semua,sy nk tanye sy d arahkan dtag ke KK tuk buat buku pink pd 25/8/2019 sedagkan sekarag kalau ikut prkiraan first priod sy dh prgnant 7 minggu so agak jauhkn dr tarikh buat buku pink 2.. sy prgi checkup d klinik swasta n cume dpat pil vitamin mcm dlm gambar.. n sy nak tau ok ke pil vitamin itu shaja sbab sy x d bekalkn acid folic?

Acid Folic
2 Các câu trả lời

Kena tahu apa nama pil ni.. bru bolei tahu apa kandungan dia. Klau multivitamin sllu ad skli asid folik dlm dia.

5y trước

Sebijik2..

Ni rasa nya obimin . Kalau obimin mmg ada acid folic dlm dia . So oke je kalau makan .

5y trước

2lah try google obimin 2 manis2 sikitkn so same lah dgan ni rasenye de manis2..