baby bump mommy

nak tnya, saya ni dh masuk 5 bulan ,badan chubby2 rasa perut x membesar plak...normal ke ?pagi2 before makan akan mengempis,tapi after makan tu nampak la kedepan perut nya...cuz tngk orng lain 5 bulan dh nampak perut nya...risau plak

42 Các câu trả lời

normal je sis . sy ni badan kecik,pregnant 5 bulan pun org xperasan sbb perut kecik tpi bila scan saiz baby normal. selagi saiz baby normal ikut umur kandungan,jgn risau baby ok je😊

Normal sis. Saya dulu 6m pun masih kecil je baby bump. Asal jumpa sedara mara mesti kena tegur tak nampak macam pregnant 😂 Jangan risau, as long as baby sihat Alhamdulillah

normal sis selagi baby dalam perut sihat & air ketuban cukup. sy 7bulan still xnampak, orang selalu tegur perut x nampak. skarang masuk 30w pakai baju baru nampak perut hehe

saya sampai nak bersalin perut kecil je. doc nurse pun selalu tegur comel sangat perut. tapi alhamdulillah, semua ok je. jangan risau, sebab baby bump ni ikut individu juga.

Normal je tu sis jgn bsr sgt saya 3 bln dh nampak and skrg 8 bln besar sgt😮‍💨 smpai mak saya pun terkejut lgi lgi ni anak first tp bsr betul🥹.

9mo trước

sama macam saya sis..perut saya pun besar sis..ramai yg kata saya dh nak bersalin sebab perut besar sangat tapi saya baru nak masuk 7bulan..sebelum mengandung..saya berharap sangat perut tak besar la time mengandung..tp bila tngh mengandung tak sangka perut nk besar macam ni..kita boleh jadi satu geng sis..

Dont worry mommy, saya tgh pregnant 6m , anak yg kedua . Lagi taknampak perut 🤣 . Org sekeliling pun tktahu saya pregnant . Takpenat sangat bawa perut 😆

perut saya pon macam tu. bila dah akhir2 ni 8 bulan baru nampak perut tu membesar dengan jayanya. trust me, perut kecik pon tak larat badannn (saya anemia)

normal sis, saya jenis pakai pakaian baggy. orang sekeliling tak tahu saya mengandung. tahu2 anak dah keluar 27hb haritu 🙈 enjoy ur pregnancy ya❤️

normal sis...sy preg 5m bru tau....sbb prot xnmpk..tp rasa keras2..igat kencing xlawas...rpnya ad isi😄😄...dh slmt dh pon..bby dh 6m skarang

Normal sis.. sy ank first 8 bulan baru start nampak babybump. Sebelum tu xnampak mcm pregnant pun.. xsempat nak merasa pakai baju pregnant