baby bump mommy

nak tnya, saya ni dh masuk 5 bulan ,badan chubby2 rasa perut x membesar plak...normal ke ?pagi2 before makan akan mengempis,tapi after makan tu nampak la kedepan perut nya...cuz tngk orng lain 5 bulan dh nampak perut nya...risau plak

42 Các câu trả lời

Jangan risau sis ..... yang penting baby sihat. Saya currently 8months mcm 6months...... Baby sihat mama happy😍😍😍

ad org perut nipis. ad org perut tebal..sy pulak jns da 8bln bru nmpk perut...kcik je perut..tp bby keluar xpnh kurg 3kg..

Jgn risau normal tu 🤣 sy pun mcm tu . 6bln pn org xnmpk mcm pregnant , masuk 7 8 9 nahh ahahaha .

normal je saya 6 bulan pun tak nampak perut masuk hujung2 baru start nampak tu pun sikit2 je nampak

Normal… sye start 7 bulan baru orang tanya “pregnant ke?” 😂

Sy 7bulan bru nmpk perut , perut sy pun kecik , tp baby kt dlam ok je ..

Sis …sy 7bulan baru nmpk baby bump🤣 sbb badan kurus sblm preggy

sye pun 5bln perut tk besar sis.bila nmpk la besar nya

samalah kita geng time makan je rasa lg membesar ,