?

Nak tnya . Org pregnant bleh fly smpai brape bulan ye? Ade org ckp smpai 6 bln je . Skg ni sy dh 3bln hujung bln ni nk p ikut suami kerja kat srawak . Kalau boleh fly smpai 6bln ,kire sy ddk sane smpai bln 5@6 je . Perlu ke sy tukar kad klinik ke sana tau just tumpang klinik sana je? Sbb tak lama sgt ddk sana . #maaf kalau ayat berterabur ?

1 Trả lời

Pregnant bolej naik flight sampai 36w..tapi dependa kepada airline tu..ada yg perlukan surat doc..ada yg lepas..check dulu sebelum beli tiket..bawa sahaja buku pink yg ada tu..nnt kat sana just inform baru pindah sana..procedure akan buat mcm kita nak buka buku baru sbb kk sana kena simpan record jgk

5y trước

Ohh . Oky tq sis 😘