baby 3weeks mengerang tapi bukan sakit nak berak.

hello nak tnya normal ke baby mngerang nangis tapi bukn nak berak? sy ada baca ttg growth spurt. klu btul baby tgh llui fasa tu apa sy prlu buat utk tenangkn si kcil ye? sy 1st mom to be jd akn panik jgk

2 Các câu trả lời

Klu mngerang ni ada doctor ckp dia tgh beljar nk berak. Senang ckp dia tgah nk membesar. Mcm tu la. Pujuk2 sikit jela bg dia tenang semula. Klu ada yg mngeliat punggung ke bwh tu mcm bdn jd melengkung tu mybe perut kembung. Sy pun firstmom. Just try n error

1mo trước

iye baby sy pn dua benda ne dya buat 🥹tqq share sstu

Sy firstmom skrg bby dh 41hari..baby sy pon ada jgk mengerang..serba xkena , sebenarnya nk tido..sy dodoi jela bg tido ats lengan..mkn masa sikit la nk bgi tenang

1mo trước

betul tu . kes awk kira okay lg. kalau baby sy dys nak d gendong bru tdr