36weeks....

nak tnya normal ke 36 weeks .sakit kaki kanan sgt,😭 Dia sakit dari atas pinggang ke pinggul.. Sampai nak pakai seluar pun tak boleh angkat kaki situ... lagi nak pusinh tmpt tidur..sebelah kiri ok ja.. anyone pernah hadapi?

2 Các câu trả lời

kalau risau pergi klinik okay. dptkn penilaian kesihatan. atleast awak xsusah hati. bila doctor yg ckp sendiri. mcm sy dr 1st pregnancy mmg sakit. dr 2nd trimester tu mmg dh rasa sakit. mmg tanya misi kk. misi kk kata normal. akan okay after bersalin. mmg lepas bersalin terus hilang rasa sakit tu. skrg 2nd pregnancy pon masih rasa yg sama. saya start dr 2nd trimester sakit. paling ketara mcm awak ckp la. time tidur if nak mengiring nak pusing kaki mmg sakit. dgn nk bangun. tnya doctor tmpt sy checkup masih jwpn sama normal. sebab baby makin membesar dlm rahim kita. dia tekan organ2 dlm tu. kalau xthn boleh makan panadol atau sapu myk. sakit tu akan hilang after bersalin juga. pergorbanan sorg ibu❤️💪

2y trước

tq sis 🥹🌹

Sy smpai harini 39week dok rasa apa yg awak rasa .. nurse cakap normal rasa mcmni ..

2y trước

yeke 🥹 ok sis.. tq