memikir

nak tnya, normal ke 25weeks kepala baby dah turun ke bawah? kedudukan dia akan berubah2 lagi nanti? ?

10 Các câu trả lời

normal sis . sy pon mse 25week da trun bwh kepala . yg xnormal klau xturun lnsg sis . nt xbole nk brslin normal sbb bby songsang . tu je . fikir je yg baik2 sis asl kn bby n mommy sehat sepnjg kehamilan ni . uhuhu

5y trước

Yup. Fikir positive je. Moga tak ada apa2 😊

25 minggu ruang baby berpusing masih ada sis. Dia akan berubah kembali.yang xkn berubah apabila 36+ minggu ke atas 😊 dont worry

Yea baby akan berubah kedudukan lagii sebab baru 25weeks mommy🙃♥️

5y trước

Okeyy. Tq. Lega sikit hati ni 😁

Normal je. Sy dlu scan 24mgu kepala kt bwh dah. Sampai bersalin.

Mcm mna nak tw klw kepala baby sdh turun ke bwah?

Mcm mne bole tw kalau kpla baby kbwah sdah?.

Normal. Elok la dia turun ke bawah. Hehehe

5y trước

Hehehe. Risau jugaaa. Rasa mcm awal. Tp bila dh jwp normal. Lega sikit

Doc kata lebih baik kebawah

5y trước

Ouh yeke. Sy bru thu. Okey2

Sama sis..baby sy pun kepala awal turun bawa..tkt juga kalau last minute berubah kedudukan..kn..kn

5y trước

Aah. Takut juga. Moga2 baby stay Dgn kedudukan skrg

Normal tu dia,Sya pon sama ade org kata sbb Sya aktif bergerak tu yg kepala baby cpt kbwh

5y trước

Ouh yeke. Mungkin juga kot. Sy pun kuat berjalan jgk 😂