Hidung Berdarah

Nak tnya.. Normal ka hidung berdarah mengandung 17 week.. Lepas bersin.. Tetiba hidung keluar darah...

2 Các câu trả lời

Sy pon kene gal aritu.duk bual2 tibe2 rasa bnda ngalir.ingtkn ingus.siap sdut lg tp x jln dia ngalir gk.amik tisu lap la.tngok2 darah cuak btol.skang 25w x de da tp mcm mndi nk bersohkn idung hembus2 ada kuar cm drah beku sikit..pelik gk

dalaman bdn sis panas nie sbb tu hdung brdarah...suhu bdn kite mngandung nie laen sis..byk kn mnum air suam yer