????

Nak tnya nie bru first time bakal disuru minum air gula mingu depan, lepas tu cek darah, ada tak cara supaya x perlu minum air gula, atau pun untuk first pemeriksaan harus minum air gula??? Untuk tahu keputusan sterusnya?? Tq kak2 adik2, yg sudi jawap soalan sy ?

1 Trả lời

Kena minum juga sebab takut awak ada gdm..gdm bahaya untuk ibu dan anak.air gula ni tak la teruk sangat seperti org ceritakan..

5y trước

Ok2 noted,,, ingatkan minum suka2 jak sis,, sbb fmly x dah juga yg ada kencing manis,,, mmudhan smuanya baik2 aja nanti masa cek,, terima kasih yah sis sudi terangkan ke saya 💋💋💋