Platelet

Nak tnya mumy2, sepa2 ada mslah platelet atau darah kuning smsa mngandung... Any tips x cmna naikn bacaan platelet...sya punya bacaan platelet 106 normal bcaan 150 up... Tdi p cek drah... Masi gak bacaan platelet 106 siap kna sruh ambik drah lgi tuk cek lbh detail tntng mslah platelet sya... Arytu up da 170...skali mnggu lepas & mnggu ni bacaan ttap sama 106...risau plak aty? mnggu depan nak p klinik lgi.... Anak 1st dlu x da plak mslah platelet.

1 Trả lời

platelet tu apa yer

4y trước

Law kita ambik FBC... Tgok result drah... Ada tu yg brtulis PLT... Tu lar bacaan platelet...