35 minggu baby gerak slow

Nak tnya mommies yg dah masuk 35w, & yg ada pengalaman. Normal ke dah masuk 35w ni baby gerak slow² je.. ? #SeriusTanya #ingintahu #newmom

4 Các câu trả lời

saya masuk 34w baby dah gerak slow. rasa halus2 ja. kadang kena kacau baru dia gerak. maknya dah la jenis overthinking, risau dibuatnya

sme lah...kdang slow sgt smpai xrse gerakan...kne kcau golek kn air sejuk kt perut bru dye gerak kuat sikit..

Normal sebab kandungan membesar, rahim jadi sempit. Asal gerakan 10 ada

samala.. saya 35w baby gerak slow jugak..