Check Up

Nak tnya... masa nak bukak buku pink for the first time kena bawak suami ke sbb nk amik drah suami jugak. Mohon pencerahan. First baby takde pengalaman.

2 Các câu trả lời

Aah awk sbb biasa dia nk check darah utk hiv xslp sy...sy pon xberapa egt but suami kne ad...jgn lupa siap² fotostat kn sijil nikah sama 🙂

5y trước

Sama² awk 😊

Lain tmpat lain cara sis.. mcm sy just bawa i/c photostat suami/isteri,n sijil nikah.. amek darah tu sy sorg jee kena..