Where to buy

Hi mommies, nak tanya kat mana nak beli nursing bra utk plus size? And then utk bengkung plus size pun nak cari kt mana ya?

11 Các câu trả lời

Hari tu saya beli kat shopee . Kat shopee banyak nursing bra , harga murah . Saya guna cup c tapi still macam muat muat je sebab breast bila ada susu ni memang besar . Tapi kalau extra plus size tak sure kena pergi kedai juga kot

Saya beli kat shoppee, memang murah dan selesa pakai. Bengkung ada yg xtra plus size, jenama bonga ke apa x silap. Sis bole search kat shoppee

Beli kat shopee je siss. Tp make sure survey btul2 n tgk feedback

Sy ade juga survey kt shopee tp rasa mcm x konfiden je. Huhuhu.

bli kat shopee 2 kali.rm10 harga

5y trước

tau x brand ape

Online dkt shopee je sis😂✌

Avon pn ada..

Shopee :)

Shoppee!

Shopee..