share berat badan baby

nak tnya mummy2, pernah tak timbang baby tapi berat dia tak naik ?? .sya risau baby sya berat dia naik sikit jaa #firstmom #seriusnanya

7 Các câu trả lời

Berapa berat baby awk? Mcm anak sy, SGA lahir 2.08kg 4 bulan baru 5.2kg.. dkt graf pun slow je.. tapi nurse ckp utk case sy ok, janji berat naik..cuba awk consult nurse/ doc sama ada normal @ x

anak sy lahir 3.5kg, sebulan berat 4.3kg je . skrg dh 4bln berat dh 6kg. selagi berat anak bkn bwh garisan kuning, n bmi normal, xperlu risau sis.

Baby sy 6kg utk umur genap 4 bulan. Normal kan? Risau juga tgok baby org lain sihat2 chubby2 je.. sy rasa mcm anak sy tak cukup chubby..

6mo trước

sama ngn anak saya berat dia 6kg ..baby sis naik berat badan banyak tak?

ank sy 4 bulan skrg berat 4.88kg jer sbb bby lahir 1.98kg... graf pembesaran normal sbb bby iugr

Saya rasa kalau bmi still normal tak perlu risau rasanya

anak sy 5bln berat 7.5kg

baby awk umo brp..

6mo trước

ank awk same umo ngn ank sy.skarang 4bln 7.1kg alhamdulillah