Sakit badan

Nak tnya la masa pregnant 2bulan hri tu kerap duk sakit pinggang n badan dan berlanjutan smpai skrg , tapi skrg sakit badan tu yang sangat sakit smpai kekadang tak leh bernafas itu salah satu alahan jugak ke ? Sebab sya tak da alahan lain sepanjang preggy .. sebelum ni sya ingat pemakanan tapi bila pantang makanan pun tetap sama sakit yang teramat sangat ..

1 Trả lời

jumpa doktor

12mo trước

Dah masa preggy 2bulan lagi jumpa doctor tnya balik “eh kenapa awak sakit pinggang sakit badan padahal awak baru 2bulan pregnant “