Najis baby 3bln

Hi nak tnya knp ye anak sy kalu berak najis dia kaler hijau pastu mcm berlumut gitu+ berbau.. anak mnum susu formula shj.. frisolac.. ke sbb susu tu xserasi dgn dia ? Kdg 2hri xberak pon ade

2 Các câu trả lời

baby klau tk berak smpai 3 hri tu normal sis. klau wrna najis tu..blh refer dgn doc klau rse was2. ad doc ckp pasal kebersihan ap semua. klau mcm sy trus tkar susu je.

ijau sbb kandungan zink dlm susu tu tinggi..xde prob pn.melainkan ank jd semelit.. cirit n alergik