klinik

nak tnya klinik perbidanan buka tk? sy nk g cek bby pun tkut tk dpt.

9 Các câu trả lời

Ya, buka sis. Kakak saya yang baru bersalin 10 hari pun tiap2 hari gi kk time covid ni sebab nak cek kuning anak dia. Apa2 pun kita doakan semoga selamat semuanya. 🤲🏻Jangan lupa pakai mask ye sis masa ke klinik. Kalau ada hand sanitizer atau sarung tangan lagi baik.

4y trước

trime ksih sbb bgi info sis.. amin smoge dipermudah kn smue..

buka je macam biasa. Appoinment check up untuk ibu dan anak pun berjalan macam biasa. Tiada pengecualian. semoga kita semua dilindungi.😊

Semua klinic buka..klu ttp tu. Memang klinic dh x buka niaga😄

haa kerajaan dh kluakan mcm ni takan la dia nk tahan kot

klinik perbidanan tktahu tp kalau KK in shaa Allah bkak

4y trước

sbb makin byk polis jage skrg ni.. ssh nk jln sy tkut die tk bgi lepas je.. nnti die ckp sy ni bgi alasan plak. sy dari awal pregnant smpai skrg tk jumpe dokter lg.. tu yg rsau ni

Kalau kkia buka..

Yes. Its open.

Klinik buka

buka sis