Baby girl 3 bulan lbih,TK nak menyusu

Nak tnya, kenapa dan apa perlu buat bila baby tak nak menyusu? Ssu fomula.. baby 3 bulan lbih.rsau la, perlu tukar ssu ke? Ssu apa yg sesui ea..

1 Trả lời

berubah bulan, umur macam tu dah pandai nak main sebabtu kurang menyusu. kalau saya la saya buat macamni, susu kan time dia mamai nak tidur. saya bawak dia masuk bilik yang sunyi, kalau boleh tutup lampu. nanti dia minum kalau ada orang lalu ke tengok dia ke terus dia tak nak menyusu nanti