maaf tanya.

Nak tnya ibu2 semua, saya last priod 16/12 pada 25/12 ,27/12 saya brsama suami. 28/12 ada keluar darah koko sedikit, Bila bagun kencing pagi kluar darah brsama air kencing. Drh fresh merah cair, agak2 tu darah apa ye? Darah priod ke spotting khamilan.? ? tlg bg pncerahan , sthun lbih mnggu zuriat.

2 Các câu trả lời

sy bmula 27/12 -30/12 msih ade spott, ade y ckp sisa period, ade y ckp tnda² pregnat... tp dh cek upt ngtve.. 2 mgu lg nk try test upt blik.. tp klau msih ade spott n kputusan ngtve, bru sy jumpe doc.

5y trước

klau kluar darah fresh merah cair, sy tak berani nk ckp... why not sis pegi klinik cek,

Nt try la upt .. Gud luckk

5y trước

Amin, tq syg. 😂