Pregnant dan menyusu anak kembar

Hi..nak tnya ibu2 semua... ada tak ibu2 yg tgh pregnant n dlm msa yg sama mnyusukan anak..mcm sy, tgh pregnant dlm 10 minggu, tp anak kembar sy umur 2 tahun 1 bulan masih breastfeed lagi..dan xde tanda2 mnunjukkan dorg nk brenti bf🙄 boleh ke dorg terus menyusu sampai baby lahir?? Risau kot2 baby lahir nanti susu xde sb kakakabg twin die dh isap abis😅😅 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hi, sy tgh preggy 18w and anak baru 1y4m. Still bf jugak tapi dia bf bila nak tido je. Tapi susu dah takde rasanya sbb sy try picit2 dah tak keluar 🤣

boleh tolong jawab ke?