Kantung kosong

Nak tnya ibu2 dalam ni Ada pengalaman x, Bila scan kantung kosong. Kalau Kira dh 9week. Doc refer hospital. Kalau kata kantung kosong, kne buat DNC ke mcmna. 1st time mcm ni. 😭

Kantung kosong
2 Các câu trả lời

kadang boleh jadi period irregular , macam saya sepatutnya dah 10w tapi scan baru 7w

1mo trước

sy pun mcmtu. period regular. scan minggu lps 10w tp still tkda apa. doc bg lg 2 mngu

sama lah , saya pun dah 10week kntung kosong . doc sruh tnggu lg 2week

1mo trước

sama la. g check td doc bg 2mggu lg.