Keluar lendir jernih ?

Hi ! Nak tnya dgn mommy2 yg berpengalaman, skrg sy dh 37w, and semenjak dr semalam sy perasan ada lendir yg keluar tp cuma lendir jernih. Jd, sy nak tnya is it normal or adakah itu tanda2 nak bersalin ? Sbb sy first time mom ? jd msh xda pengalaman and x tahu psl tanda2 bersalin. Tq in advance mommy2 sekalian ?

5 Các câu trả lời

Tanda2 lah tu, mungkin mucus plug..

5y trước

Ohh.. tq sis 😘

Lendir mcm keputihan ke mummy?

5y trước

Tp tu rsenye dh nk dekat dh jgk tu... Hehehe.. Smga dipermudhkn ye...

Maybe air ketuban bocor

5y trước

😱 bahaya ka ni sis ?

Kputihan ke mumy

5y trước

Lendir mcm hingus mcm tu laa..

Kena check kat hospital.. better check.. dulu Saya pun keluar discharge her oh & tak perasan air ketuban sebenarnya bocor sedikit Demi sedikit.. then masa doktor check, langsung dah tak dak air ketuban.. so check as soon as u can

5y trước

😓 tq mommy 😘