Masalah keputihan gatal

Nak tnya bunda2 sklian mcmne nk atasi mslh kptihan yg gtal smpi ruam2 tepi2 mlut bwah dibuat nye.. nk jln pun pdeh sgt.. 😭 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

Sy ada mslh tu lama dulu. Sy guna produk jamu ratu malaya. PUTIK TELAGA DARA untuk cuci bhgn intim. Berkesan. Pdhal sblm tu pegi klinik baik lmbt sgt. Smp tak blh pakai panty. Guna produk tu, kurang seminggu hilang. Boleh cuba

Perlu inform misi dan doctor. Nanti doc akan buat swab test utk check jika ada jangkitan kulat or gbs. Tp awak boleh try basuh miss v dgn air garam utk kurangkan gatal tu dlu

kalau ada check up kt kk nanti bgtau misi , diorg akan test tgok, takut jangkitan kuman ke apa.

pernah alami nya... jumpa doc..nnti dorang bgi ubat ya