Preg vs breastfeeding

Hi nak tnya. Boleh ke kalau kita tgh preg tapi still menyusukan anak? Now preg baru lg, nak masuk 6w and 1st anak umur 2y5m.

2 Các câu trả lời

kakak2 sy anak dh 4-5taun anaknya msih susukan.. bila keluar bby bru, otomatik budak2 tu dh xnak sbb bgi laluan kat adik agaknya..hehe.. klu bdn sis ok dan kuat, xde mslh pun nk teruskan..cume bgi sy agak penat sikitlah bila prgnnt tpi msih mnyusu..

3y trước

Wah yeke. Tula, ni ada la yg ckp dah ada isi mana boleh susukan anak lagi. Kene stopkan. Ay jadi terdiam kejap. Anak sy campur fm dah. Cuma mlm je la sblm tido tu dia nak dgn sy. Siang mmg fully fm sbbnya sy kerja. Lepas tu ada juga yg ckp takut ganggu tumbesaran baby. Hmmm

if ibu tiada masalah kesihatan,history keguguran boleh teruskan penyusuan tapi apa² refer pada doktor yang merawat ibu, pastu slowly pujuk anak utk wean off. 😊