36week5day

nak tnya biasa ibu yg ade gdm nii kena serah diri awal KK yg beri tarikh atau O&G yg bg tarikh untk serah dir??due 16/11 tp 2mggu lg kena serah diri KK ckp

4 Các câu trả lời

Due awak sama dgn sy. Tp sy 31hb ni baru doktor bg tarikh pergi serah diri kt hospital. In case kalau ada tnda sblm tarikh tca tu doktor ckp terus je pegi hospital. Sy pun gdm jugak. Nasib la scan baby smlm xbesar. 😂

Doktor kat KK tu yg akan call doktor kat hospital tu bila kena admit ward...biasa GDM mmg kena awl masuk sbb takut baby besar bole menyukarkan proses bersalin...mcm sya gdm 38w dah suru admit ward 3/11 nanti..

2y trước

owh...mcm tu..sy 1/11 ni ade temujanji o&g kat hspital..xtau la dpt tarikh ke x nnt..

Hye sis. Kk akan bgi bagi tarikh jumpa dr kt hospital. nnti dr scan n tngok keadaan baby mcm mna. kalau perlu serah diri awal. dr bgi tarikh. tpi kalau tk perlu, dr bgi je tunggu smpai edd.

sy due 23/11 tp doc bagi tarikh 31/10 ni serah dri dah.