Hai ibu saya firstmom

Nak tnya baju bby biasanya brpa pasang ibu beli untuk newborn..saya nak beli tapi taktau

2 Các câu trả lời

Baju newborn lengan pendek sy beli 5 set, pastu lengan panjang pon 5 set. Takut baby muntah ke apa kan standby lebih, tp tak boleh lebih sngt plk baby cepat besar nnt dh kena pakai yg besar sikit, seeloknya beli unisex, sbb mmg sekejap je pkai dh kena simpan, nnt boleh bg kt anak seterusnya.

Lengan pndek 5psg Lengan panjang 5psg Baju lubang2 3psg Nnt pelan2 la topup bila bby sda lahir