Topi untuk newborn

Biasanya brpa pcs ibu akan beli?topi&barut

4 Các câu trả lời

topi tu pakai time keluar je. duduk rumah x pakai pon. sye beli 1 je. lps tu kakak bgi 10pcs. sbb anak dia langsung xmuat topi tu 😂 barut sye beli 10 je, estimate pakai sehari 3pcs je. kekdg 2pcs.

barut kene beli banyak..sehari bape lai nak kene pakai..topi tu xtau la..mate asal nampak lawo je nak beli…tp biase yg pakai nye satu dua je..

barut tu kena bnyk sis sebab tukar setiap kli bby lpas mndi .. saya pakaikan anak barut smpai umur dia 2bulan je

Topi sy beli 2,sbb xpkai sgt,pakai pun masa keluar rumah.barut pun dua ja sbb pakai xlama