Assalamualaikum

Nak tnya baby umur 5bulan lebih kerap membuang normal ke? Sehari dalam 5@6kli (Fully fm). Najis dia cmpur dengan lendir sedikit.

2 Các câu trả lời

waalaikummussalam..pengalaman sy dlu pun lebih krg sama jgk time ank umur 5 ke 12 bulan..sbb guna fm...tp so far tngok jenis susu..jnji dia bkn cirit dan najis bukan hitam/berdarah ke yg tu ok lg..lendir tu biasa..mgkin dr susu tu yg kluarkan lendir..sbb susu tu kan berlemak..Kena pastikan kerap tukar pampers agar tiada jangkitan ye sis

terima kasih sis..☺