jus mariam

nak tnya ada tak yg amalkan jus mariam.. ok tak amalkn jus tu ?

12 Các câu trả lời

Same goes to your case. Apa2 pun tanya yg lebih pakar. Bkn hanya bergantung pada testimoni. Bukan nk menjatuhkan bisnes org melayu. Tapi produk overclaim ni is too much. Memperdaya org2 yg terdesak, claim blh hamil la, blh naik hb, blh mudah bersalin, buang morning sick. Kita x tau pun apa ramuan dlm produk tu. Selamat ke tak. Sesuai ke tak dgn diri kita. Just my two cent. Utk rakyat malaysia yg lebih berpengetahuan dan sihat ✌🏻

5y trước

Haah. Better yg dah terbukti secara saintifik khasiatnya.

Saya minum ingat untuk naikkan hb... Sebab sepanjang preggy hb low, bp low... Tapi tak naik jugak... Mungkin ikut orang jugak... Ada yang sesuai ada yang tak... Tapi saya still minum sampai sekarang walaupun dah habis pantang...

Saya ada amalkan..makin drop hb..12.4 jadi 11.4..banyak sangat drop..salah satu mungkin pemakanan kot salah..tp apapun sy dh stop makan jus mamariam..frust sgt drop byk sgt

5y trước

Hahaha saya pon drop. Xtau knp huhu

Sye pnh minum..5 botol..sbb hb low .tp mungkin xsesuai ngn sye..sbb hb still low .bgntung pde org jgk kot..

Sy minum dh 3botol sb alahan terok... Alhamdulillah dh okey... Hb bru skali check, 11 keatas...

Sy amalkn..alhmdulillah okey sgt.. Mnum tiap2 pg tuk tmbah tnaga, blh naikn HB..sy amal sy gk jual..

5y trước

Yup.. Klu pg mnum sblm bekpes. N sblm tido mlm.. Yke, lg sdp sjuk2 dlm peti

Sy amalkan dr awl2 pregnant.. Alhamdulillah g check up d kk smuanya ok.. Hb 12 keats

sy minum pati delima gulsan tu je, ramai ckp bagus juga😊

Sy baru mula amalkan..xhabis lg sebotol😅

Ramai yg tanya tentang feedback jus ni.