Sakit bahagian tulang miss v dan tulang celah kangkangan belah kanan.

Hi. Nak tnya , ada sesiapa alami sakit yg sama? Sakit sangat2 bila bangun dan bdiri nak bjalan. Nak baring pun susah bila alihkn badan ke kiri kanan. Tidur terganggu n xcukup tidur. Skrg sy dah 38 minggu, takut n asyik nangis je fikir mcm mna nk beranak nnt 😢nak angkat kaki pakai sluar pun susah sakit sngt2. Dah pg lb, cek bukaan baru 1cm, doctor kata normal sbb kepala baby dah kat bawa. Doctor bg balik. Nk tnya, senaman apa lg yg bole cpt kn bukaan selain bnyk kn bjln kaki? Btw, sy first mom. #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

20 Các câu trả lời

saya 31 minggu . tp dah rasa benda tu. sakit tulang anu ni. rasa berat. :D #anakke2

Ya mmg normal rsa sakit mcm tu. Squat sambil goyang pinggul dpan blakng

sama la kita sis genap arini 36 minggu sakit celah kelenkang..

sma mcm sya..tpi sya 33mnggu😭bngun nk btullkn posisi tdur pn sakitt

Sama lah sy dlm situasi sist. Sy both celah kangkang sakit😅

3d trước

awak dah brp minggu? sakit sngt kn smpai nk baring pun susah 😢

saya pernah rsa dulu ...insyaallah nnti xlama dh tu ..

Senaman kegel, cat and cow.

Kita sama sis 😁

jalan itik..

buat squad