Sakit bahagian tulang miss v dngn tulang celah kangkangan belah kanan.

Hi. Nak tnya , ada sesiapa alami sakit yg sama? Sakit sangat2 bila bangun dan bdiri nak bjalan. Nak baring pun susah bila alihkn badan ke kiri kanan. Tidur terganggu n xcukup tidur. Skrg sy dah 38 minggu, takut n asyik nangis je fikir mcm mna nk beranak nnt 😢nak angkat kaki pakai sluar pun susah sakit sngt2. Dah pg lb, cek bukaan baru 1cm, doctor kata normal sbb kepala baby dah kat bawa. Doctor bg balik. Nk tnya, senaman apa lg yg bole cpt kn bukaan selain bnyk kn bjln kaki? Btw, sy first mom. #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

8 Các câu trả lời

normal tu 2- 3 hari bersalin