Keguguran (7mingu usia kandungan)

Nak tny saya keguguran 7 minggu. Perlu pantang ker? sy tny doktor,doktor kata x payah makan mcm biasa, tp kawan2 ckp pantang..? perlu pantang tak yer?

35 Các câu trả lời

Pantang juga sis macam orang bersalin. Jangan mandi air sejuk ye. Nanti bentan pulak. Jaga diri sis,jaga pemakanan.

pantang sis. nanti sakit badan tu. pakai stokin. makan pantang. atleast 14 hari

Pantang sis.. makan jamu sekali.. pantang bersama.. 2 weeks jugak la.. biasa pantang gugur 14 hari

Mak sy ckp org keguguran kna berpantang lbh dr org bersalin..yg paling utama jgn bg kena hujan..

Bg saya klu sis nak pregnant dlm masa terdekat baik sis pantang... Jga rahim bg sihat btul².

sy pernah gugur 6w. kena pantang jugak at least dlm 2mgu. kena pantang mcm org bersalin 😅.

Better berpantang sis... Sy pun berpantang seperti org bersalin time keguguran last time 🤗

sy pon, doc ckp tk pyh pntang ,sy pntang seminggu je, lepas gugur lekat balik 😅

Kena pantang. Kuatkan rahim semula. Kena pantang bersama suami juga

Pantang la jgk. Pkai stokin. Pantang mkn. Pantang bersama.