nak tau simptom 10 minggu mengandung atau keguguran dalam tempoh tu

Nak tau pengalaman korg yg keguguran masa 10 weeks or below... Apa simptomnya? Sbb sy alami sakit pinggang yg sgt sgt sakit

13 Các câu trả lời

Sakit pinggang normal. Unless ada spotting pink/coklat/merah. Cepst2 jumpa dr sebab ancaman keguguran

8mo trước

darah keluar penuh dekat pada, dengan ketul²

awak ada pergi klinik tak?

8mo trước

betul tu, pergi kk. mintak tolong sesiapa hantarkan ke kk, isu2 kecemasan macam ni kena cepat. kalau lambat, nanti timbul masalah lain pulak.

xpernah alami