pendapat

Nak tanye semua ibu2 ... Tolong saya selesaikan msalh saya .. Suami saya ckap blm bolh trima hakikat yg saya mengandung dia nak saya gugurkan kndungan ni sebb dia cakap dia tak mampu ... Bagi saya saya tak nak buang anak ni saya tak nak buat dosa

2 Các câu trả lời

Setiap anak tu ada rezeki ya masing-masing. Yakinkan suami Puan. Tak baik gugurkan kandungan. Setiap org impikan anak. Ada yang nak anak, tapi belum dapat. Sedih kan...

5y trước

Tulah ...dah ada rezeki tak nak la plk