buntu sangat .kandungan baru 13 weeks

nak tanye .perlu kee saye pegi hospital disebabkan muntah teruk smpay perut kosong . . ??makan n minum pon tak boleh masuk . .tak smpay 5-10 minit ,,mesti muntah teruk n lembik badan .jadik mcm tu selepas saye mkn kacang pistachio mlm tadi . .tak pasti laa sbb slh mkn atau ape . .sblum-ii ni mmg da tak muntah da n berkurgan .skrg kandungan baru 13 weeks .

4 Các câu trả lời

Perlu juga ke hospital risau dehydration je, moga awk cpt sembuh ok