Labour room

Nak tanye nanti lepas baby lahir dekat labour room tu nurse pakaikan baju baby yang kite sediakan atau pakaikan baju baby yang pihak hospital punye ?

31 Các câu trả lời

Sy bersalin di hospital shah alam semua hospital yg sediakan. Baju, pampers dan bedung baby. Nurse takde mintak pun masa sy tgh layan2 contraction tu so sy pun takde la bagi. Dah naik wad baru tukar baju sendiri

sy bersalin d hospital swasta(gleneagles) baju baby mmng guna baju yg kita bawa,, beg yg baju baby tu nurse ambil sja untk mrka gnti2 kan baju nnti kita nak balik bru nurse bagi blik

Sy bersalin hospital kerajaan sg petani kedah, misi mntk pad dgn pampers je sblum masuk LR. Nnt dah masuk wad, baru kita pkaikan baju yg kita bawak

Better standby jaa , saya masa nk besalin msuk LR saya bawa 1 set baju baby letak dlm handbag , apa2 ambil situ , beg pakaian husb pegang nnt dia bawa p wad

Kalau hospital kerajaan, nurse mintak pampers baby dgn pad ibu je.biase nurse akan bgtau sblm tolak ke LR

Standby je awak. Saya bersalin di hosp kerajaan tahun 2021, baju baby diorang sediakan. Discharge baru pakai baju yang kita bawa.

saya czer,jadi baby duk nicu,nurse akan minta pampes dan wipe tise jer.. discharge baru bawa baju baby untuk pakai balik

Hospital Kajang, saya bersalin 14 hari lepas. Sebelum ke LR, nurse minta bawa bedung, baju baby (baju sahaja) & pampers.

saya pun tktau first mom tapi apa pun stanby jela kot kot nak discharge nnti boleh pakai baju yg kita sediakan

diorg guna baju hospital.if tukar ke baju sdry pon,diorg akn pkaikan baju hspital balik selagi x kluar hspital