Labour room

Nak tanye nanti lepas baby lahir dekat labour room tu nurse pakaikan baju baby yang kite sediakan atau pakaikan baju baby yang pihak hospital punye ?

31 Các câu trả lời

Masa sy lahirkan anak sy,nurse pesan suruh bawa pampers jer..barang lain xmahu...hospital kerajaan.

klu tmpt sy yg kite punyee . mase dlm labroom . nurse akn mtk baju , pamper , bendung n sarung tgn

hospital gov pun lpas bersalin pakai baju hospital dlu, masa naik wad baru tukar baju sndri..

Hospital swasta ke kerajaan? Swasta diaorang sediakan. Kerajaan kita sediakan.

mcm sy haritu..nurse cuma mintak pampers je..bby pkai bju hsptal bg...

Depends pda hospital.. kalau dekat HUSM dia mintk baju kita sediakan..

hosp selayang ada baju hosp untuk baby.. comel ja baju tu.. 😘

1y trước

yeke..ya Allah..harap2 la time Sy nnt semuanya baik2 n dipermudahkan jgk..alhamdulillah rezeki sis😊😊..Sy mmg tiap2 bulan kne g jumpa o&g selayang🤭cuma keadaan bilik brsalin tu je Sy nk Tau cmne..tq sis for your respons🥰❤️

kerajaan baju hospital... MLM nya baru tukar baju sendiri....

maaf,lari tajuk.nanti kt LB suami boleh teman kn x?

Awak kena sediakan sis