Sakit Pinggang

Hi nak tanye, kalau dh nak masuk 15 weeks (2nd trimester) dh start sakit badan ke? 🥹 aku dr semalam xboleh tidur , xboleh duduk lebih dr 10mins… sakit yg xboleh tahan😌

3 Các câu trả lời

Normal.. kalau jalan lame pn akan start sakit bhagian pinggang ke bwh.. dh blh start pakai kasut flat.. mcm sy kalau dduk lame sakit tulang ekor punggung tu.. dr ckp sb rahim makin mmbesar.. so kne make sure sentiase tuka position dduk.. sy try bt keje atas katil xsakit.. n dduk bersila atas kusi n ok xsakit.. jgn dduk trlalu lame..kalau xslesa bdn terus baring atas katil bg bdn rest..n kalau baring nk tdo btter mengiring lebih selesa. Beli nursing pillow.. hehe

2y trước

Tq dear 🥹❤️

Same awakk.. Sy jenis xleh duduk lama,tuju sakit nya kt tulang pungkok.. Kemain sakit nya,nak² klau dduk dekat kerusi kayu..🥴 Tulang tgh nk renggang,bby mmbesar,tu yg sakit sgle haa..

2y trước

Btl awak,same la..jln mcm itik dh🤣🤣

mgkin ats org jgk kot.sbb sy skng da 17w pn xrse pape ag..xd la org kte skit bdn ke ap lgi..cme kple skit..hihi