obimin + folic acid

Nak tanye ibu2 perlu x kita amik folic acid + obimin...risau plak Sye sbb kandungan baru 14minggu..Sye ade Bace xperlu amik folic acid kalau dh makn obimin... dlm delema plak...

10 Các câu trả lời

Sis, dalam obimin ada sekali folic acid. masuk trimester ke-2 tukar folic acid dgn obimin, sbb obimin ada tambahan vitamin lain.. so, tak perlu makan folic acid lagi if da amek obimin.. tp yang pasti kena makan, jangan tinggal..

Obimin sudah mempunyai zat folic Acid di dalamnya. Sbb obimin ni suplemen utk tambah darah yg complete 4 benda: Folic acid Zinc Vitamin c Vitamin b12

mcm sy. doc cakap acid folid sampai week 12 je. then makan ubat doc bagi dh ada acid folic. sy mkn zincofer

4y trước

ye...tp sy da tanya nurse..nurse kata ok je zincofer tu..dlm tu pon da ade obimin..lg 1 sbb sy ade talasemia..jadi sbb tu kena mkn zincofer..

klau doktor bagi sis makan je..sbb dalam obimin folic x bnyak sngat ..kandungan perlu kn folic yg cukup

obimin tu dah complete semua. saya ambil obimin dan neurogen sahaja.

Kalau amek obimin plus tak perlu dah amek folic acid

kalau dah makan obimin tkyah makan asid folic lagi

Ambio salah satu..klau folic acid x ngam..ambik obimin..

obimin pun dah cukup... sy makan obimin plus

Ambil salah satu je sis