folic asid

Nak tanye ... Camne eh klau terlebih makan folic asid ni ? Ptut mkn sebiji yg 5mg aje ... But dis morning terlupa yg kita dah makan sebiji then after 1 jam lebih gtu kita termakan lagi ... Patut makan vit c tp kita terambil folic asid plak ...

1 Trả lời

Puan ada rasa tk selesa pd perut atau sakit sakit tak lepas terlebih mkn folic acid. Kalau takda apa, takda masalah. Tp klau ada masalah, terus ke klinik okay 👌

4y trước

Alhamdulillah. Semoga semuanya baik2 utk ibu dan baby 😘