Pakai Lotion

Nak tanye baby umur 2 bulan dah boleh pakai kan lotion ke ? Lotion ape yang bagus ye untuk baby ?

7 Các câu trả lời

beli apa2 lotion trial pack dulu. try.. kalau ada duit lebih sikit beli lotion yg mahal sikit.. tp trial pack tau.. if takde ruam ok je. mcm anak sy try pureen mmg tk ok.. last2 sbb sy ni mmg ada eczema and mmg pakai allano so sy pun guna allano utk anak sy.. so far kulit dia ok.. mmg kene try and error

bley.. ape2 brand pn ok yg pentg ssuai ngn baby.. sye gne anakku,cetaphil,okbb, pureen... mne yg org bg hdiah yg tu la yg sye gne..

Boleh tapi yang mild formula macam sebamed, cetaphil, aveeno, qv, aveeno, pigeon botanical natural. Apa2 pun kena try and error.

Lotion Pigeon wangi 🥰 Atau Jhonson baby khas utk Newborn pun bestt hehe

Ank sy pakai cetaphil calendula . Mmg bagus untuk anak kulit sensitif

11mo trước

anak sye pown gune cetaphil yg biru.. sesuai utk ruam

apa2 brand ok je. cm saya guna brand sebamed dan bzu bzu.

beli yg trial pack dlu