puasa...

Nak Tanya...Sy dh masuk Hari ke 2 nie penuh...tp masalah ek skng .bila Waktu petang dlm 2 lebih cm tuh. Bawah peot rse sakit sgt.. boleh bg tahu apa sbb ek..lg 1 Sy Ada kencing manis Masa mengandung. Ke Ada effect x Kat baby?

2 Các câu trả lời

Sy xdpt nk puasa...hri prtama pkul11 dh sakit perut suami sruh buka puasa..hri nie lg xbleh than pkul9 dh haus...xpa la nnty lpas bersalin bleh gnti...jnji bby sihat ja...bby first

Stop puasa.kalau da ad tanda² mcm tu jgn puasa.puasa blh diganti dik.jgn amek risiko demu baby