kencing manis

Ada tak yg kencing manis sngkut bila amek darah ke 2 hingga smpai bacaan 11..esok nak kne amek darah dan pastu elok brk1st ape ek tuk jgn bg bacaan tinggi

2 Các câu trả lời

Mkn jer biskut 4 segi cracker tu sis. Mkn 4 keping. Minum air kosong. Smentara nak elokkan bacaan gula tu. Tinggi sgt bacaan gula sis. Doc on insulin ke?

5y trước

Semoga dipermudahkan sis..

assalam hi sis, maaf nk tanya. sy pun sama mcm sis. bacaan naik 11. belum jmpe doc lg. sis mcm mana? kene on ubat @ on insulin ?